københavns modeuge: outfit 2

photo credit: Stockholm Streetstyle

SUNNIES: MONOKEL, LIPSTICK: KIKO, T-SHIRT: MONKI, BRA: WOODWOOD, SKIRT: SECOND HAND, SHOES: ZARA

Så er jeg endelig blevet tippet om et billede af mit gule outfit fra modeugen i København. Da jeg lavede outfittet havde jeg bestemt mig for at den gennemsigtige t-shirt skulle i brug, eftersom jeg aldrig har brugt den siden jeg købte den – og sikken skam det er! Eftersom t-shirten var lidt speciel, valgte jeg at gå efter noget med tekstur plus at holde resten af outfittet en smule simpelt. Jeg er ret glad for kombinationen af gennemsigtig og ruskindsnederdel – to fuldstændigt forskellige slags tekstiler med både fremtids- og middelalderreferencer, mums for en god kontrast! Jeg synes det ville være ærgerligt at tage en almindelig top under t-shirten, så jeg hoppede i en gul bh, der alligevel var noget i retningen af en croptop, så der ikke var alt for meget hud på menuen. Jeg er selv ret glad for outfittet, men måske er det også fordi jeg er hel åndssvagt vild med gul.. og mine flatformsandaler.. og de orange læber med de fine solbriller.. Ja, okay, jeg kan lide det hele – kan I også?

I finally got a tip about a shot of my yellow outfit from the CPH fashion week. When I made the outfit, I’d decided that I had to wear the sheer t-shirt, since I’d never ever used it before – what a shame! Since the tee was so simple, I chose to keep the theme of the outfit about texture and then keep the rest a but simple. I really like the combo of the sheer fabric and the suede skirt – two completely different textiles with both futuristic and mideval references, yum, that’s a great contrast! I thought it’s be a shame to wear a regular top underneath the t-shirt, so I put on a bra that still was kind of crop-top’ish so the outfit wouldn’t be all skin, skin, skin! I really like the outfit, but maybe it’s just because I am in love with yellow.. and my new flatform sandals.. and the orange lips and the nice sunnies.. yeah, well, I pretty much love it all – how about you?