la vie géométrique

Photobucketfrom top right to bottom left: T-SHIRT: MARNI, SKIRT: ETSY, CROPPED TEE: TOPSHOP, PANTS: ROKIT, 80’S JACKET: ROKIT, LEGGINGS: DESIRE CLOTHING, T-SHIRT: H&M, SKIRT: ROKIT, BRALET: ETSY, PANTS: SHEINSIDECOLOURED SOCK: LASY OAF, SHOES: MOONSPOON SALOON x BUFFALO, DOTTED SOCK: TOPSHOP

Efter den åbenbaring, jeg fik mens jeg skrev mit seneste inspirations-indlæg, har jeg ikke kunnet lægge idéen om et outfit med fokus på geometriske former fra mig. Derfor har jeg tonset internettet tyndt efter lækkert tøj med geometriske mønstre(og en enkelt nederdel uden) for at lave outfits til at inspirere mig selv til hvordan jeg kan fuldføre min nye drøm. Nu har jeg fået smidt dem sammen i denne kollage(I kan tro det tager timer at lave sådan en, når man ikke finder tøj på polyvorevenlige hjemmeside, puha!). Efter denne omgang outfit-collage er jeg super klar på at mikse mønstre og former og gå amok i, for øjet, forvirrende outfits. Nu skal jeg bare få fundet mig noget geometrisk printet tøj, for jeg har, af uvisse grunde, næsten intet – faktisk tror jeg at dele af DETTE outfit er de eneste ægte geometrisk printede stykker tøj, jeg har. Geometrisk skattejagt – sæt i gang! Hvad synes I om idéen?

After the epiphany I had, writing my latest inspirational post, I haven’t been able to put the idea of an outfit focusing on geometrics away. I therefore ran through pretty much everything on the internet to find nice clothes with geometric patterns and prints(and a sole skirt without) to make outfits for inspirering myself on how to make my new dream come true. Now I’ve put them together in this collage(oh my, it takes hours to make such a collage, when you don’t always go for the colthes on the polyvore-friendly webshops, phew!) After this outfit-collage, I’m so incredibly ready to mix prints and patterns and go crazy with outfits that confure the eye. Now I just need to find myself some of those clothes, since the only truly geometrically printed clothes I own are the parts of THIS outfit. Geometric treasure hunt – go! How do you like the idea?