lfw ss17 – favorit looks & trends

lfw-trends-fave-looks-nemesis-babe-collage-ss17photos from Vogue Runway, collage by me

 

Endnu en by, endnu en modeuge og endnu en collage hos NEMESIS, BABE! Yes, det er fashion month og sommer ’17-modeugen i London er netop afsluttet. Den er gået forbi med kapow på glimmer og strålende farver, et enkelt show, der var stylet med crocs(hvad skal der blive af verden?) og en  portion alt-muligt-miks, der virkelig ville noget.

I London var der én farve, der (bogstaveligt talt) gik igen ned ad næsten en hver catwalk. En farve, jeg absolut bed mærke i eftersom det er en af mine top-favoritter – gul! Som I nok også har spottet på min collage med favoritlooks fra London kunne jeg ikke lade de gule looks være, da jeg udvalgte billeder til indlægget her.

Derudover var det en lige så stor trend i London, som det var i New York, at mikse mønstre. At mikse striber i forskellige retninger, det samme print i forskellige farver og at mikse kontrasterende materialer. Mums.

 

Hvis I undrer jer over hvor de mere overordnede trend-indlæg bliver af, har jeg gemt det til når fashion month er slut, hvor jeg opsummerer på gennemgående trends i under alle modeugerne!

Hvilken trend fra London er jeres favorit?