lidt portrætter og nytårssnak

LIPSTICK: CYBER by MAC

I dag får I lidt af hvert. Først nogle portrætter, jeg tog for nogle uger siden. Jeg har det med at klæde mig ud og tage billeder når jeg keder mig for meget. Her var temaet noget i retningen af fe/mørkets dronning-kontrast. I ved, helt lys, blød hud, ingen mascara, hvid eyeliner, luftigt, bølget hår og så den mørke læbestift. Hvad synes I?

Nu til nytårssnakken: I 2012 har jeg bestemt mig for at have et nytårsforsæt. Efter det er begyndt at køre på skinner med bloggen, er jeg begyndt at ville bloggeri og mode og sådan noget meget mere. Jeg har taget flere chancer, når det kommer til outfits og jeg har sat bloggen højere på prioritetslisten her på det sidste – nu er den jo også blevet mit job, efter jeg kom over til Bloggers Delight. Derfor er mit nytårsforsæt at jeg skal tage flere chancer og lære at sige ja noget oftere; i stedet for at sidde hjemme bag skærmen hele tiden, skal jeg ud og opleve noget! Og selvom året 2012 endnu ikke er begyndt, har jeg taget forskud på mit nytårsforsæt allerede nu og jeg kan love jer, at det bliver spændende – I får nærmere info i starten af de nye år.  Jep, det nye år bringer nye ting – især det faktum at jeg jo afslutter gymnasiet og skal finde ud af hvad mit liv nu skal handle om.. Spændende! Har I nogle nytårsforsæt eller planer for 2012? Nå, men nok om mig, for sikke et ego-indlæg jeg fik smidt i hovedet af jer der, så jeg vil slutte af med at sige: tak fordi I læser min blog, det er jeg virkelig glad for! Og tak for at I tager jer tid til at skrive kommentarer og følge med – i løbet af den sidste måned er mine læsere på bloglovin’ steget med 60! (ps. hvis du stadig følger på Google Friend Connect, så husk at skifte til bloglovin’ eftersom det jo er berygtet at GFC ikke virker på ikke-blogspot-blogs fra marts) Er du vimmer! Så tak for det, og bliv endelig ved med at gøre det, I gør, så gør jeg det samme! Godt nytår!

 

Today you’ll be getting a little bit of everything. First a couple of portaits I took a couple of weeks ago. I tend to dress up/make up when I’mm to bored and then photograph it. This shoot was themed in a fairy/queen of the darkness-contrasty way. You know, light, soft skin, no mascara, white eyeliner, soft, wavy hair and then the dark lipstick. How do you like it?

Now, about the new year: I’ve decided to make a New Year’s resolution for 2012. After the blog has started going so well, I’ve begun wanting to do blogging and fashion even more. I’ve taken more chances when it comes to dressing up and I’ve put the blog higher on my priority list – and it has become my job after moving over to the Bloggers Delight platform. I have therefore made the New Year’s resolution to take more chances and say yes more often; instead of sitting at home behind a screen all day, I have to go out and experience things! Even though 2012 hasn’t started yet, I’ve already started my resolution! I can promise you that it’ll be exciting and you’ll hear more about it in the beginning of the new year. The new year also brings changes, I’m finishing the Danish high school and I now have to go out and find out what I want to spend my life on doing – exciting! Do you have resolutions or plans for 2012 yet?
Ok, enough about me, what an egocentric post I just threw at you! So I’ll finish off by saying: thanks for reading my blog, I’m really, really happy that you do! And thanks for taking you time to comment and follow – during the last months, my followers at Bloglovin’ rose with 60 people! Insane! (remember, if you still follow at Google Friend Connect, you should change to bloglovin’, since GFC won’t work on non-blogspot-blogs after March). So thanks and keep doing what you do, then I’ll keep it up too! Happy New Year!