lidt for sen strandspiration

Carolina Sjostrand By Shxpir For Harper's Bazaar Magazine, China, July 2014_3 Carolina Sjostrand By Shxpir For Harper's Bazaar Magazine, China, July 2014_4 Carolina Sjostrand By Shxpir For Harper's Bazaar Magazine, China, July 2014_5 Carolina Sjostrand By Shxpir For Harper's Bazaar Magazine, China, July 2014_6 Carolina Sjostrand By Shxpir For Harper's Bazaar Magazine, China, July 2014_7 Carolina Sjostrand By Shxpir For Harper's Bazaar Magazine, China, July 2014_8 Carolina Sjostrand By Shxpir For Harper's Bazaar Magazine, China, July 2014-2 billedkilde:  fashion gone rogue

Længe har jeg haft denne formidable modeserie liggende på min computer uden at komme op på bloggen.. Jeg har simpelthen haft for meget i mit blogging-skema, til at den kunne passes ind nogen steder, men nu – også selvom det er lidt sent, sommerens gåen på hæld taget i betragtning – kom den!

Jeps, her er der total strandspiration(lad os sige at det er et rigtigt ord) for alle pengene! Jeg fandt disse billeder for omkring en måned siden og har siden da gået og drømt om at føre idéén om strålende, neonfarvede strandoutfits.. Jeg mener, tjek lige de vilde bikinier og skønne badedragter ud – looksene på billede 1 og 3 er mine topfavoritter! Åh ja, men nu hvor vejret virker til at invitere til alt muligt andet end strandbesøg, må jeg muligvis pakke den drøm ned og hive en ny idé ud af modeserien her.

Noget, den nemlig også har fået mig til at tænke over er farverige og pudsige jakker – den transparente, mønstrede jakke og den neongrønne er simpelthen så skønne! Jeg får strakt lyst til at rulle mig i tossede små jakker og bruge den med fine sommerkjoler eller croptops og midi-skørter(nu hvor, som sagt, badetøjs-muligheden nok ikke er så sandsynlig mere)..

Jeg har fundet en bunke sjove jakker fra Boozt.com, der ville kunne gøre det nogenlunde ud for hvad jeg drømmer om efter at have set denne editorial – måske skulle jeg bare kaste mig udi at købe dem?

Hvad synes I om de fine strandbilleder?

 

SHOP JAKKER FRA BOOZT.COM(og find en rabatkode til Boozt HER!)
[show_shopthepost_widget id=”212202″]

 

 

Indlægget er delvist sponsoreret af Boozt.com via Flipit.