Life changes – the future is here

studie nemesis babe

Siden jeg flyttede til København for eksakt ét år siden har I spugt ind til indlæg om mit liv her, hvordan det har været at flytte, at begynde studie med kunsthistorie og at bo i København. Sagen er at jeg indtil nu ikke har haft styr på nogle af de ting  og at mit liv har været hulens ustabilt med en masse forvirring omkring hvad jeg egentlig havde gang i. Jeg har flyttet rundt til fire forskellige boliger i løbet af det seneste år og i sommers bestod jeg med nød og næppe min eksamen i 1400-1800-talskunst, hvilket var et tydeligt tegn på at det er tid til at komme videre. Kunsthistorie, bye bye!

Men hvad så nu? Heldigvis nåede jeg lige før deadline at tage et tog til Malmö i april med en kuvert, der indeholdt en serie på 10 billeder, der skulle udgøre min optagelsesprøve til drømmeuddannelsen.
I går fik jeg det helt endelige svar og fra og med i dag er jeg indskrevet på bacheloren Visuell Kommunikation på Malmö Högskola. Her jeg skal lære en hel masse om alt det, jeg allerede laver og alt muligt andet. Visuel kommunikation, visuel retorik, tegning, foto-kommunikation og video. Jeg har læst studieplanen 1000 gange og får helt sommerfugle i maven af at læse om alt, det jeg skal lære. Nu er der nogenlunde styr på fremtiden.

 

Skål for kreativitet og et relevant studie!
Er der nogen af jer, der også begynder studie efter sommer?

 

 

Billedet er fra min optagelsesprøve