Lørdagens i Paris

blue red outfit marie my nemesis babe-4 blue red outfit marie my nemesis babe-1 blue red outfit marie my nemesis babe-3 blue red outfit marie my nemesis babe-7 blue red outfit marie my nemesis babe-8 blue red outfit marie my nemesis babe-2 blue red outfit marie my nemesis babe-6 blue red outfit marie my nemesis babe-5JAKKE: BAUM UND PFERDGARTEN, BLUSE: FØTEX, BUKSER: MONKI, TASKE: SECOND HAND, SKO: MARNI

I kan tro jeg går og nyder min første ikke-på-arbejde-som-fotograf-tur til Paris under modeugen! I går var jeg hoppet i et outfit, jeg selv er ret så tosset med, nemlig en skøn mesh-jakke fra Baum og et par super vidde bukser fra Monki. Jeg spenderede dagen med at tage rundt omkring et par shows og skyde lidt billeder og derefter skød Laura og jeg en video, hvor jeg viser rundt i Paris – glæder jer til den!

Hvad synes I om mit løse Pariseroutfit?

 

SHOP THE LOOK
[show_shopthepost_widget id=”590894”]