london, milano, paris

 photo illbeyourfan_zpsaa842793.jpg photo menatwork_zpsc856423a.jpg photo chattingtime_zpsfe7423ee.jpg photo whatdidyousay_zpscd746b17.jpg photo takeachillinthewindowsill_zpsad53f8e5.jpg photo babaandthebag_zps42f9943e.jpg photo whatsyourshootingpose_zps030735d8.jpg photo myride_zps49f3b747.jpg photo yeah_zpsa7d4ea04.jpg ALL PHOTOS BY ME // NEMESIS, BABE STREET STYLE

Det er gået op for mig, at jeg efter modeugerne fuldstændig har glemt at vise jer flere af de billeder, jeg fik taget i løbet af de tre uger jeg var i London, Milano og Paris. Jeg tror det faktum, at jeg havde siddet med hovedet dybt begravet i foto-arbejde og e-mails og benene rendende rundt i diverse metrosystemer og foran diverse show venues, gjorde at jeg slet ikke overvejede at dykke ned i billedmapperne efter arbejdet var gjort. Så derfor har jeg nu taget mig til til at se på mine billeder med lidt friskere øjne og grave mine yndlings-øjeblikke og modebilleder frem til jer. Æh, hvor jeg savner september-modeugerne, deres solskin og glade folk i farverige gevandter. Jeg havde bestemt mig for ikke at tage til Haute Couture i januar på grund af kulden, men jeg kan mærke at mine modeuge-abstinenser nok ender med at trække mig derned alligevel. Ih, den modeugevane altså! Nå, men jeg vil lade det være op til jer at bedømme billederne – hvilke er jeres yndlings og hvorfor?

 

It occurred to me that I, after finishing the fashion week trip, completely forgot to show you more of the photos I shot during my three weeks in London, Milan and Paris. I think that the fact that I’d been sitting with my head buried in photo-jobs and e-mails and my legs running around various metro-systems and in front of various show venues, made me not even consider diving back into my photo-folders when I’d finished my work. So I’ve finally gotten it together to look at my photos with fresh eyes and dig up my favorite moments and fashion photos for you. I really miss those september fashion week, their sunshine and happy people in colorful clothes. I’d decided not to go to Haute Couture in January because of the cold weather, but I can feel fashion week abstinences sneaking up on me and I’ll probably end up going anyway. That fashion week habit! Oh well, I’ll leave it up to you to judge these shots – which do you like the best and why?