London outfit 2

LIPSTICK: CANDY YUM-YUM BY MAC, BLOUSE&SHORTS: SECOND HAND, BACKPACK: NASTYGAL, SANDALS: ZARA

Jeg havde helt glemt, at jeg havde billeder af nogle London-outfits liggende i skuffen – så her kommer et af de finere outfits fra den regnfulde by. Jeg satte outfittet sammen udelukkende af geometriske grunde – prikker med prikker på! Jeg er personligt helt tosset med det, især fordi det indeholder nogle af de farver, jeg er bedst til; pink, lilla og blå.. læx! Jeg synes min gennemsigtige rygsæk var ret så fin til outfittet, da jeg synes det geometriske look går ret godt sammen det futuristiske look, rygsækken har. Hvad synes I om outfittet?

I completely forgot that I’d been having a bunch of London outfits in my fashion week folders – so here’s one of my cute outfits from the rainy city. I put this outfit together of geometric reasons only – polkadots on polkadots! Personally, I love it, especially because it holds some of the colours that I work the best with: pink, purple and blue.. gorgeous! I think my see through backpack goes quite well with the outfit, since I think that the geometric look is great with the futurism of the backpack. How do you like the outfit?