london outfit: pels & print

photo credits: Victoria Adamson, Sarah Mikaela at Framboise Fashion, Carola de Armas for l’Officiel Italia 

HAT: SECOND HAND, LIPS: L’OREAL, DRESS: (curtesy of) ASOS, BAG: SECOND HAND, SHOES: TOPSHOP

Jeps, billederne af mine London-outfits bliver stadig ved med at poppe op medens jeg venter på at finde billeder fra henholdsvis Milano og Paris også – sig endelig til hvis I ser nogle! Dette outfit var lidt af et sats plalægningsmæssigt: jeg vidste at jeg ville have min kæmpe pelshat på og at den kun ville kunne fungere med en printet midi-kjole. Jeg ejede ingen printet midikjole. Så på dagen hvor jeg drog mod London pakkede jeg kun hatten og skrev en e-mail til ASOS om at jeg stadig var forelsket i den smukke printede kjole jeg havde på under “How I Wear”-shootet for nogle måneder siden. De svarede ret kvikt og på modeugens første dag blev jeg inviterer på besøg hos ASOS’ hovedkvarter(hvilket var helt ekstremt sejt!) hvor der stod en pose med kjole, en læbestift og det seneste ASOS magazine klar til mig. Meningen var egentlig at jeg bare ville låne kjolen, men, søde som de er hos ASOS, fik jeg besked på at beholde og nyde kjolen.. Jo tak! Så nu er jeg den lykkelige ejer af den perfekte langærmede midi-kjole med print og billeder af et outfit, som jeg er ret så vild med! Hvad synes I om det?

Yep, the photos of my London outfits keep coming as I’m still waiting to find photos from Milan and Paris – don’t hesitate to send me a photo or a link if you see some! This outfit was quite a gamble, when it came to planning and packing: I knew that I wanted to wear my giant fur hat and that it would only work with a printed midi dress. I did not own a printed midi dress. So on the day of my departure to London, I only packed the fur hat and sent ASOS an e-mail about how much I still was in love with the gorgeous printed dress that I wore during the “How I Wear” shoot a couple months ago. They answered quite quickly and on ym first day go London FW, I was invited to the ASOS headquarters(which was beyond awesome!) where a pretty bag with a dress, a lipstick and the latest ASOS magazine waited for me. My idea was originally to borrow the dress for fashion week, but, sweet as they are at ASOS, they told me to keep the dress and enjoy it.. All right, then! So now I’m the happy owner of the perfect, long sleeved, printed midi dress and outfit photos of a look that I really like! What do you think of it?