looking back: outfits

 photo pedro_zps76e68e0c.jpg photo dj_zps04ef635a.jpg photo shredparingtaring_zpsd062febe.png photo hvidesko-jakke_zps9504bc4a.jpg photo nanny12hvid_zps8a402bbb.pngJeg har tænkt mig at lave en lille serie af indlæg med titlen “looking back”, hvor jeg, overraskende nok, ser tilbage på ting, jeg har haft på, skrevet om, kigget på, købt og så videre, gennem bloggens snart tre år lange levetid. I dag begynder det hele og jeg starter med en bunke af mine bedste outfits fra forår/sommerperioden 2011. Bloggen har eksisteret siden juni 2010, men fra begyndelsen er det meget smalt med outfits. Men nu til disse outfits: dengang var min baggrund som regel mit værelse og, som ting udviklede sig, min hvide væg, som jeg ryddede hver gang jeg skulle snuppe et outfit. Dette blev gjort med et lille selvudløsende digitalkamera med blitz. Det sjove ved disse outfit er, at jeg stadig ejer alt tøjet på nær de hvide peeptoe-wedges, som jeg har på herover. Det er sjovt som man stadig kan blive lidt inspireret af det man lavede for år siden – personligt har jeg selv igen fået øjnene op for min boob-tee fra weekday, min “Vote for Pedro”-tee, min shreddede tee og detektiv-kappen. Min egen favorit her er det øverste outfit – sejt, lidt sjovt og har I set de stænger? Hvad synes I om looking back-idéen og mine gamle outfits?

I’ve decided to make a little series of posts entitled “looking back”, where I, suprisingly, take a look back at things I’ve worn, written about, looked at, bought and so on, through the soon to be three year long duration of this blog. Today it all starts with a bunch of my best outfits from thr spring and summer of 2011. The blog existed since June 2010, but there’s quite a tiny amount of outfits from back then. But now to these outifts: back then my backgrounds were always my room and, as things evolved, my big white wall, which I cleared for every outfit-shoot. The shoots consisted of myself and a little self-timed digital camera with flash. The funny thing about these outfits is that I still own all of thhe clothes above, besides the white peeptoe wedges. It’s fun how you can still get inspired by stuff you did years ago – personally I just got my eyes on my boob tee, my “vote for pedro” tee, my shredded tee and the detective cape once again. My own fave here is the top outfit – cool, fun and gosh, look at those legs! How do you like the looking back-idea and my old outfits?