looking back: sommerlige outfits

Nu hvor alle begynder at komme tilbage til skolen, er jeg begyndt at tænke tilbage på den gode, gamlee skoletid. Min første sommer uden udsigt til nogen som helst uddannelse(ud over livets, naturligvis) er ved at være forbi, så lidt nostalgisk må man da gerne blive. Bloggen har nu været en del af mit liv i nogle år og derfor er mine tidligere outfits helt sikkert også en del af de ting jeg husker tilbage på, når jeg mindes gymnasietiderne. Disse outfits er nogle af mine favoritoutfits fra de sidste måneder i gymnasiet – faktisk er det sidste outfit det, jeg havde på på min allersidste rigtige skoledag.. Pænt sejt og firser-agtigt på den fede måde, hvis jeg selv skal sige det! Når jeg kigger tilbage må jeg lige være så fri at give mig selv en cadeau eller to – hold fast, hvor kunne jeg noget med farvekombinationer! Jeg kan huske at jeg overraskede mig selv ret meget med farvekombinationen i det første outfit – gul, lilla og rød, hvem havde troet det var så fantastisk? Jeg kan se at der er en del stykker tøj, jeg lige skal live op i igen – tænk der er så meget lækkert kluns man kan glemme at bruge! Hvad synes I om mine gamle outfits – og hvilket kan I bedst lide?

Now, as everyone is getting back into school after the summer break, I’ve started thinking back to when I went to school. My first summer without any kind of education(exept for the one of life, of course) has soon passed, so I’m allowing myself to be a little nostalgic. This blog has been part of my life for some years now and so my previous outfits are also a part of what I look back on when I remember high schoool times. These outfits are some of my faves from the last months in high school – the last one is actually the outfit I wore on my very last real day of school.. Pretty awesome and eighties like in the good way, if I must say so myself! When I look back, I have to give myself kudos – dang I knew stuff about colour combining! I remember actually surprising myself pretty much with the colours of the first outfit – yellow, purple and red, who’d have thought they went to well together? I can see there’s a bunch of items I should start wearing more – just think how much great clothes I’m forgetting to use! How do you like my old outfits – and which one is your fave?