Mandagens i Venedig

1outfit september in venice nemesis babe by andreea bogdan-13 2outfit september in venice nemesis babe by andreea bogdan-8 3outfit september in venice nemesis babe by andreea bogdan-17dob 4outfit september in venice nemesis babe by andreea bogdan-10 5outfit september in venice nemesis babe by andreea bogdan-11 6outfit september in venice nemesis babe by andreea bogdan-3 7outfit september in venice nemesis babe by andreea bogdan-20DRESS: SECOND HAND, BAG: LOVE MOSCHINO, SHOES: SECOND HAND

Jeg var bomsikker på at have både skrevet og planlagt dette indlæg til at udkomme i går, men det viser sig at WordPress ikke var enig.. Så nu får i det i dag!

Da jeg og Andreea var i Venedig i mandags(hvilket jeg allerede drømmer mig tilbage til, sikken skøn dag!), var jeg hoppet i den dejligste kjole, som Andreea havde foræret mig fra hendes dejlige garderobe(se den her). Den simple A-form og korte længde havde de skønneste 60’er-vibes, som jeg toppede af med en tyk omgang eyeliner over og under øjnene og de fineste, spidse sko, som jeg lånte af Andreea.

Selvom størstedelen af mit outfit ikke var noget, jeg selv havde pakket i kufferten, da jeg planlagde mine outfits til fashion month, er jeg ret tosset med det – det er så dejligt simpelt og var vidunderligt at have på på sådan en solrig dag. Når jeg vender tilbage til det kolde nord, planlægger jeg at bruge kjolen udover en hvid rullekrave eller skjorte og et par fine strømper.

Hvad synes I om mit look og de skønne fotos som Andreea tog?

 

SHOP MIT 60’ER LOOK
[show_shopthepost_widget id=”289886″]