Marie på arbejde: Regnbue-fotografi i Malmö

marie my photography myrainbowtee malmo All photos are shot by me

Som I jo ved arbejder jeg med MyRainbowTee ret meget og sidst, jeg var på arbejde for Mathilde, var vi på udflugt til Malmö. Vi skulle nemlig skyde de fine cirkus-sæt, hun har lavet og i omgivelserne omkring min skole, var der de fineste farverige locations, som passede perfekt med de farverige, stribede sæt! Jeg havde skolens fotostudie til rådighed, hvor vi holdt til og også skød nogle helt fantastiske billeder, som udkommer senere i marts – glæd jer!

De billeder jeg må vise indtil videre er disse, som vi skød i et par minusgrader, men heldigvis med masser af sol med smukke Aziza som model. Jeg er så glad for de her billeder og alle de ting, jeg får lov til at prøve af, når jeg skyder for MyRainbowTee! At arbejde med en, der sætter lige så meget pris på farve-eksplosion som en selv er jo guld!

Her er der et lille udvalg af mine favorit-billeder fra cirkus-shootet – hvad synes I?

marie my photography myrainbowtee malmo marie my photography myrainbowtee malmo marie my photography myrainbowtee malmomarie my photography myrainbowtee malmomarie my photography myrainbowtee malmo marie my photography myrainbowtee malmo marie my photography myrainbowtee malmo