Marie og modeblogprisen: for andet år i træk

MBP2015_Aarets Kvindelige Modeblog_Nemessis_Babe_Marie_Myrhoej_Jensen_solo MBP2015_Aarets Kvindelige Modeblog_Nemessis_Babe_Marie_Myrhoej_JensenKJOLE: AGURK STUDIO, SKO: MARNI

Uh, det skete, gjorde det! I fredags til modeblogprisen blev jeg, for andet år i træk, kaldt op på scenen for at modtage prisen som Årets Kvindelige Modeblogger! Jeg sad og forberedte mig på at høre en af de andre dygtige pigers navne, da jeg ikke troede man kunne vinde to år i træk, men da beskrivelsen af vinderbloggen kom, kunne jeg godt fornemme at alle stirrede på mig og jeg begyndte at bide mig i læben af spænding: “Hun tør at gøre tingene på sin egen måde. Stilen er unik og lader sig ikke diktere af tidsbestemte trends i modebilledet. Med en kreativ, skøn, farvestrålende og gøglet tilgang til modeblogging giver årets vinder altid læserne en god grund til at trække på smilebåndet og lysten til at vende tilbage og lade sig inspirere. Bloggens enestående æstetik bliver på en stræk måde akkompagneret af velskrevet tektsarbejde, der leveres i øjenhøjde med læseren.”. 

Og sådan foregik det at jeg fik slået fast, at der er noget ved sagen – jeg har åbenbart forstand på det jeg laver(selvom mit nordjyske jantelovsbetyngede sind får mig til at dysse ned for det faktum overfor mig selv) og jeg hviler ikke på laurbærene. Og det var egentlig det, jeg sigtede efter at slå fast, da jeg meldte mig til modeblogprisen for anden gang.
Det overvælder mig at branchefolk for andet år i træk, der ikke kender mig personligt, kan se alt det hårde arbejde og al den kreativitet, jeg lægger i bloggen – lige så meget, som jeg bliver helt oppe at køre over at møde jer læsere en gang imellem, når I fortæller mig at I synes jeg gør det godt og arbejder hårdt. Det var også en del af den takketale jeg holdt(jeps, meget hollywood-agtigt), da jeg sagte noget i nærheden af “Hvor er det bare vigtigt at folk anerkender det hårde arbejde jeg lægger i konstant at være nyskabende og forsøger at finde på ting, som andre ikke kan finde på!” hvorefter folk sikkert synes jeg lød nuttet og grinte af mig. Men jeg sætter så meget pris på det!

Fredag aften var jeg hoppet i endnu et outfit fra Agurk som jeg var vild med – den geometriske patchworkkjole var 1. komplet vidunderlig og 2. noget af en opmærksomhedssluger og jeg fik endda ord med på vejen omring at jeg jo var en Pippi Langstrømpe på coke, hvilket jeg tager som et kompliment.

I kan forresten se mine indlæg i forbindelse med modeblogprisen i år HER, HER og HER, og mine indlæg til modeblogprisen i 2014 HER og HER.

 

TAK fordi I er med, kære læsere og glædelig tirsdag!

Udgivet
Kategoriseret som BLOG