Marie og modeblogprisen – igen!

Blogger10 MBP15_Kvindelige modeblog_nominerede_

Det er igen den tid på året – de er januar og vi nærmer os Københavns modeuge og dermed også Miintos modeblogprisen, som igen I år skal afholdes på Børsen under modeugen.. Og – ta-daaa! Jeg er igen i år nomineret i kategorien Årets Kvindelige Modeblog.

Denne gang er det sammen med Sidsel fra Fashion Polish, Caroline fra Rainbow Dash og Marie fra Vilde Kaniner, som også var nomineret med mig sidste år. Det ville være det sejeste i verden at kunne vinde prisen to år i træk, men jeg er sikker på at mine konkurrenter, så nu får vi at se.

Jeg er begyndt at gå i gang med at hitte på vilde idéer til årets sponsorerede indlæg, som også kommer til at spille ind på bedømmelsen af hvem, der skal vinde.. Jeg er spændt på om jeg kan leve op til det jeg lavede sidste år, men mon ikke det går? De gode idéer florerer allerede i mit hovede.

Årets sponsorer er Amust og Minus for min kategori, Fuji Instax for det visuelle koncept(gid jeg også havde fået den opgave!) og Mokaï, som i forbindelse med modeblogprisen udlodder to Mulberry-tasker på deres facebook – vær med i konkurrencen her!

 

Er I klar til endnu en omgang tossede påhit til modeblogpris-indlæg igen dette år?

Udgivet
Kategoriseret som BLOG