Marie på TV #3 + spørgerunde

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3

I går blev det sidste afsnit af reportageserien “Besat af Skønhed” sendt på Kanal4 og endnu en gang gled mit fjæs henover skærmen. Denne gang fulgte man med mig under en dag i modeugen. Jeg så Nicholas Nybro-showet og Via Design-showet, hvor jeg var seatet ved siden af Lina Rafn, hvilket tv-holdet var helt tossede med! Derudover fortalte jeg lidt om mine oplevelser i praktikken hos Darling. Afsnittet bliver muligt at se gratis om en uge på Dplay!

Hvis I er interesserede i at vide noget om mine oplevelser med optagelserne til programmet, hvordan det er at være på tv eller noget som helst andet i forhold til programmet, så er dette indlæg chancen – spørg bare løs! 

Så I programmet og hvad synes I? 

 

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-5 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-6 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-2 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-7 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-8