Marie på TV!

nemesis babe kanal4 monday optagelser-21

Der er noget, jeg har holdt hemmeligt for jer ret længe. Faktisk så længe at jeg helt havde glemt det indtil Kanal4’s pressechef ringede til mig tidligere på sommeren, fordi jeg var blevet valgt til at være en af frontpersonerne i en pressekampagne for et tv-program og vi skulle lave en aftale om hvornår jeg skulle skyde med deres pressefotograf.

Skruer vi tiden 9 måneder tilbage fra nu, sidder jeg på mit gamle værelse på Bryggen, da en castingchef for produktionsselskabet Monday ringer til mig. Hun fortæller om et tv-program de er i gang med at filme og vil høre om jeg er interesset i at tage del i det. Det skulle handle om skønhed og en god portion kvinders syn på skønhed og jeg skulle så være én af de mange kvinder. Efter noget snak frem og tilbage og en lille castingvideo, siger jeg ja tak og bestemmer mig for at overkomme min frygt for at tale og agere for video-kamera.

Skruer vi så tiden tilbage til i dag, er der lidt over to uger til at mit fjæs for første gang viser sig på skærmen i programmet Besat af Skønhed. Titlen er ikke alt, hvad jeg selv ønskede mig, når det kommer til min første reportage-tv-serie-optræden, men den giver god mening med programmet som helhed, så jeg bærer over med det.  I kommer til at følge mig i mit daglige virke som blogger: på PR-bureau-besøg, på fotoshoot og til modeugen. Og det, jeg taler om i forbindelse med skønhedstemaet er min vinkel på hvordan vi som mennesker udtrykker os selv gennem vores beklædning. 

Jeg ved ikke hvordan de har klippet programmet sammen og hvordan jeg kommer til at fremtræde. Men eftersom det var nogle rare mennesker, der lavede programmet, går jeg udfra at det kommer til at stemme overens med hvordan jeg gerne selv vil fremstilles. Men jeg må indrømme at jeg er en tand bange for at komme på tv på den måde. Jeg har endnu ikke set noget af programmet endnu og har lidt en klump i maven over det der med at være på video… På foto ved jeg hvordan jeg tager mig ud, men på video forestiller jeg mig selv en smule mere akavet.. Vi får se!

De programmer jeg kommer til at være med i sendes kl. 21 på Kanal4 d. 7/9, 14/9 og 12/10.