Marie på video – “Se bloggerens verden indefra til modeugen” med Berlingske

face foto med ellerne med mø med sarah outfit

Som jeg kvikt nævnte før jeg tog til modeuge, skulle en sød video-journalist ved navn Ditte fra Berlingske følge mig hele den første dag under modeugen. Hun har nyligt lagt videoen op på Berlingske; der er interview, shows, events og en masse billeder, der bliver taget og jeg skal liiiige vænne mig til at se mig selv på video.

Det var en ret pudsig oplevelse at blive fulgt hele dagen med et kamera i nakken, men samtidigt er det super sjovt at se det endelige resultat – og så får I mig endelig at se på video, medens jeg snakker og alt muligt!

I KAN TJEKKE VIDEOEN UD HER – og husk endelig at vende tilbage og fortælle mig hvad i synes(og se endelig bort fra hvor rød jeg er i bærret)!

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG