meninger om festivalmunderinger

Festival themed outfits

For første gang har jeg kastet mig ud i en polyvore-collage – sådan rigtigt! Grunden til dette er, at jeg jo skal festivalere en smule denne sommer: først Northside om cirka to uger (hvis altså min søde veninde Kathrine får fingrene i en billet, ellers ved jeg ikke om jeg tager afsted – hvis du har en eller kender en, der har en partoutbillet til salg, må du hellere end gerne sende mig en e-mail!) og så en enkelt dag på Roskilde, hvor jeg som tidligere nævnt skal streetstyle smarte brille og solbrillebeklædte folk. Så i den anledning, er jeg begyndt at overveje hvad jeg egentlig skal hoppe i til den tid. Det er længe siden jeg har været på festival, men jeg ved at det både kan blive hammervarmt eller øsende regn, så jeg har taget forbehold i forhold til vejret og smækket nogle outfits sammen der går til lidt af hvert – dog mest med et positivt udgangspunkt. Jeg har også mikset lidt forskellige temaer – det første er et look, jeg selv virkelig godt gad rocke for tiden, I ved, kasket, en croppet jumper, guldkæder og masser af attitude. Jeg vil så gerne være sej på den måde! Derudover synes jeg at hvis et øv-vejr skulle komme kunne det være ret fint at hoppe i en enorm pink parka og sandaler for at mikse det lidt op. Derudover er der er rigtigt “mig”-outfit: delfin-culotter, en croptop, brogues, en scrunchie og en lædertaske over skulderen, jep 100% mig! Sidst men ikke mindst, synes jeg ikke man skal gå ned på humoren eller finheden, selvom man vader rundt i en mudret festival – hvorfor ikke hoppe i en lækker western-kjole(hov, hvorfor er jeg lige pludselig ved at blive western?) og en lille hæl? Hvis jeg kan have disse fire outfits til de fire dage jeg vil tlbringe på festivaller denne sommer ville jeg være lykkelig! Hvordan ville I klæde jer til sommerens festivaller – og hvilke skal I på?

For the first time, I’ve done a polyvore collage! The reason for it is that I’ll be going to festivals this summer a bit: first Northside in about two weeks (if my friend Kathrine can get a ticket, if not I’m not sure if I’ll go – if you’ve got one or know someone who’s got a partout ticket for Northside for sale, please e-mail me!) and then one single day at Roskilde streetstyling people with glasses and sunnies. So in that occasion, I started considering what I’m ging to wear then. It’s been a long time since I went to a festival, but I know that it can both be way too hot or coming down from the skies, so I’ve had the the weather in mind for these outfits – though having a mostly positive point of view. I’ve also done a couple of different themes – the first look is one I’d love to rock: a cap, a cropped jumer, golden chains and tons of attitude. I soo want to be cool in that particualer way! Furthermore I decided that if the weather should turn gray, one should wear a huge pink parka and sandals, just to mix it up a bit, you know. The next look is so very me: dolphin culottes, a cropped top, brogues a scrunchie and a leather bag, yep, 100% me! Last but not least I do not think that one should take the fancyness or humour out of ones style, just because you’re on a festival – why not put on a great western dress(and hey, how come I’m suddenly becoming western?) and a low heel? If I could wear these four outfits for the four days I’ll be going festivalling this sumemr I’d be blissful! How are you ging to dress for the festivals – and which ones are you attending?