MFW SS16: Favorittendenserne fra catwalken

MFW trend report circle PRIKKER & CIRKELMØNSTER
Ligesom i mange af de andre modebyer, gik tusindvis af prikker og cirkler ned af catwalken i Milano. Prikkerne bruges overalt og på alle måder: som hæklet mønster, som print, som lommedetaljer og applikationer – jeg er personligt tosset med prikkerne og kan slet ikke vente med at butikkerne fyldes med dem til foråret!

 

 

MFW trend report glitterGLITTER
I mine teenageår sportede jeg denne trend en del i min hverdagsgarderobe og nu er den endelig nået til voksenmoden også – glitter! Et par sølvbukser til blusen eller en glimrende bluse under kjolen er på vej mod hverdagsmoden og jeg tvivler ikke på at alle kommer til at se skønne ud i deres glittersager når forårssolen begynder at skinne!

 

 

MFW trend report patchworkPATCHWORK
En trend, der også sneg sig frem for efterårssæsonen – altså under modeugerne for et halv år siden – er forfærdeligt trendy på catwalken i sommerkollektionerne, der betræder catwalken lige for tiden: patchwork! Om det er patchwork i læder, bomuld, silke eller ruskind, så er de sammensyede sager et kæmpe hit – også uden at vi alle kommer til at ligne omvandrende kludetæpper.

 

Hvilken trend er din yndlings?