min lille vinduesfarm

IMG_8129 Nu synes jeg der har været et par ret så tunge mode-indlæg her på det sidste, så derfor er det tid til en smule mere fjolleri. Og heldigvis handler personlig stil jo ikke kun om mode og tøj, men for eksempel også om indretning og humor. Derfor har jeg besluttet mig for i dag at vise jer den lille farm, jeg holder i min vindueskarm. Jeps, jeg er nemlig begyndt at holde plasticdyr i vindueskarmen, fordi jeg synes det giver sådan et dejligt sjovt indskud til mit værelse. Og ligesom alt andet ser jeg også lidt mine søde dyr som en indpirationskilde – hvorfor kke? Der er jo fine farver og former og så ser de så fine ud sammen. Jeg har dog overvejer at male dem hvide faktisk.. Men så skal jeg også have en samling på mindst 10 dyr før jeg gør det – det kunne være lidt fint! Hvad synes I om min vinduesfarm-idé?

Since there has been a couple of quite heavy fashion posts these past days, I think it’s time for a little silliness. And personal style isn’t just about fashion and clothes all of the time, but for example about decoration and humor as well. I’ve therefore decided to post my little farm of platic animals that I have in my window cill. I think it’s quite a fun lillte thing to have these stading in my window and as almost everything else, they’re also a source of inspiration to me – why not? There are nice colours, shapes and then they look so nice together. I am considering painting them white, though.. But only when my collection counts ten animals or more. How do you like my little plastic animal farm idea?