Min nye bedste ven

  nemesis babe marie my jensen sponsored olympus -4nemesis babe marie my jensen sponsored olympus -1-3nemesis babe marie my jensen sponsored olympus -2-2 Indlægget er sponsoreret og udgivet i samarbejde med Olympus og Indiedays

Da jeg var i Finland i sidste måned i forbindelse med Nordic Blog Awards fik jeg lidt bekendtskaber hos kameraproducenten Olympus, hvor vi havde et shoot for Olympus og fik lov til at kigge på deres lækre, nye kamera-accessories – drømme-samarbejde, I think so! Jeg var så heldig at få et Olympus PEN E-PL7-kamera med hjem til at lege med og en af de superfine lædertasker med plads til kamera og objektiv.

Efter at have haft det lille Olympus ved hånden den seneste måned, har jeg fået afprøvet kameraet og jeg er virkelig blevet glad for den lille fætter. Jeg har et 45mm 1.8-objektiv, der fungerer perfekt til lækre billeder til bloggen – f.eks. er DETTE og DETTE post skudt med mit Olympus – og så er kameraet så umådeligt retro-pænt, småt og nemt at have med rundt i forhold til mit store skrummel af et spejlrefleks. Selvom jeg elsker mit gamle kamera, så er der godt nok kommet en smule kamp om hvem, der topper kamera-vennelisten…

I forbindelse med mit lille Olympus-samarbejde har jeg også fået en rabatkode til jer med hvilken I kan få 20% på både Olympus PEN E-PL7-kameraet og de fine kamera-accessories, nemlig koden BID2016!