Mit store projekt: Kreative Kvinder

Endelig! Endelig kom tiden til at jeg har udgivet mit seneste projekt, som jeg har arbejdet på de sidste to måneder. Videoerne, som jeg har fortalt jer om. Projektet har jeg kaldt Kreative Kvinder og der handler om selvstændige kvinder, der arbejder fuld til med deres kreative passion og som har de mest vidunderlige visuelle universer.

Jeg har lavet 3 videoer á 4 minutter med interviews og indblik i de tre kvinders hverdag som selvstændig. Jeg er selv rigtig glad for dem, og den respons jeg har fået har været rigtig vidunderlig – mest af alt er folk vilde med farverne og det visuelle udtryk, som jeg har skabt med en videocollage-teknik, der minder om den jeg ellers arbejder med her på bloggen.

ELLE.dk har endda skrevet en artikel om mit arbejde med videoerne, hvad jeg har lært om “at springe ud i det” gennem mine interviews med de tre kvinder plus hvad jeg selv synes skal ske i min fremtid – apropos at være selvstændig. Læs det her! 

Herunder kan I se teasere til de tre videoer jeg har lavet. Vil I se hele videoerne kan I finde dem her:

PoppyKalas
MyRainbowTee
Sofie Sol Studio

 

Forresten har jeg også endelig fået lavet en portefølje-hjemmeside, som I kan se, hvis I klikker på Portfolioknappen i menuen i toppen!