modeuge-rejse-spørgerunden

 photo sposlashrgertilmodeugerejser_zps4118b74f.jpgJa, hvad skal jeg sige, I har vel nok fanget den allerede – det er blevet tid til en modeuge-rejse-spørgerunde, nu hvor jeg er hjemvendt efter min tredje RTW-sæson og vil sige at jeg har fået en del rejser-og street style-fotograf-erfaring under bæltet.. Så er der noget I vil vide omkring mine rejser? Eller omkring hvordan det er at være street style-fotograf – hvordan det er at være en lille tøset fotograf blandt alle de andre, en typisk dag i modeugen eller hvordan jeg planlægger mine rejser? Spørg løs og jeg vil svare på alt(sådan da)!

It’s time for a fashion week/traveling-Q&A, now as I just returned from my third RTW-season and have gotten a lot of traveling and street style photographer-experience under my belt.. So if you want to know anything about my travels, this is the time to ask! Do you want to know about how it is to be a young girl-pgotographer amongst all of the others, a typical FW-day or how I plan my travels? Ask away and I’ll answer your questions!