modeuge-shopping: simple sager og farverige frynser

 Som regel står den næsten udelukkende på second hand shopping og indkøb af neglelakker og læbestifter når jeg rejser – denne gang har menuen stået på noget helt andet! Jeg havde egentlig plaglagt at shoppe second hand i London, men da jeg pludselig fik job for ASOS og ikke havde tid til meget andet end at arbejde, røg den plan i vasken.. dog var min shopping ikke helt på nul i London, for da jeg kom forbi en Topshop, hvor jeg fandt de dejligste sandaler som var utroligt meget på udsalg – så jeg kunne altså ikke dy mig! Jeg har allerede haft dem i brug et par gange og tror helt sikkert at de skal blive mig ret nyttige. I Milano shopper jeg normalt ikke super meget, men i lørdags tog jeg mig alligevel en god gåtur i mit område og faldt over en Pantone-butik – himlen for en farve-elsker som jeg! Derinde gjorde jeg et ret underligt køb, min farvekærlighed taget i betragtning: et mobilcover i sort. Jeg har det med at holde de fleste af mine accessories i sort og selvom der var (en smule begrænsede, men stadigvæk)muligheder for farvede covers, synes jeg ikke jeg kunne finde én farve, jeg ville kunne holde mig til. Så, ja, sort! I går, lige før jeg rejste hjem, gjorde jeg endnu et køb som jeg endnu ikke helt har regnet ud hvad jeg skal bruge til – jeg var forbi Zara Home hvor jeg fandt en hel væg med de skønneste frynser. Noget så spraglet og fjollet havde jeg ekstremt svært ved at lade hænge, så hjem røg to frynser med metal-andehoveder og to med turkise kugler. Jeg glæder mig til at se hvad jeg kommer til at bruge dem til! Hvad synes I om mine nye indkøb?

 

Usually I only go for second hand clothes, nail polish and lipstick shopping when I travel – but this time it has changed! I did plan to do second hand shopping in London, but since I got the job for ASOS while I was there, my plans for shopping didn’t quite work out.. I didn’t turn all the way down for my shopping in London, though. I came by a Topshop where I found the loveliest sandals that were very much on sale – so I couldn’t help it! I already used them a couple of times and I’m sure they will be used quite a lot. In Milan, I usually don’t shop a lot, but this Saturday I took a walk around the block and found a Pantone shop – heaven for a color enthusiast like me! In there I bought something quite unusual, taking my love of color into consideration: a black iPhone cover. I seem to keep all of my accessories black and even though there were (a bit limited, but still)colored alternatives, I just couldn’t find one color that I would be able to stick to. So, yes, black! Yesterday right before flying home, I dropped by Zara Home, where I found an entire wall filled with the most wonderful tassels. I had an extremely hard time leaving something so colorful and silly, so I brought home to tassels with metal duck heads and two tassels with turquoise spheres. I’m quite excited to figure out what I’ll be using them for! How do you like my new buys?