modeugeplaner i københavn

PhotobucketPhotobucketSå er det i morgen jeg begiver mig mod hovedstaden med modeugen i kikkerten. Denne modeuge har jeg lidt nogle anderledes planer end sidst: det gik op for mig at stort set alle bloggere kommer til samtlige shows, tager billeder og skriver om kollektionerne, og jeg kunne egentlig godt tænke mig at lave noget andet end alle de andre og prøve mig af på andre måder mht. modebranchen. Derfor Har jeg fået backstagearbejde på Henrik Vibskov, Stine Goya, Vivienne Westwood og Peter Jensen-showene i stedet, hvor jeg skal hjælpe til og være dresser, hvilket jeg tror kan give et super indblik i det at stable et show på benene og måske give mig nogle gode kontakter. Derudover er jeg inviteret til ét enkelt show, nemlig Wood Wood, som jeg glæder mig meget til. Sidst men ikke mindst skal jeg også på arbejde – som streetstylefotograf for Soundvenue, hvilket jeg også tror bliver godt.. Man kan vel sige det ikke er fremmed for mig! Og, nå jo, så har jeg også et photoshoot og interview med Soundvenue som skal bruge mig til en artikel – super sejt! Derfor har jeg også brugt lidt tid på at pakke nogle gode outfits til fotoshootet, hvilke højst sandsynligt vil inkludere et par af tingene på billedet herover. Så jeg får hammertravlt de næste par dage, dog afslutter jeg modeugen med at tage ud og føjte til et par modeugefester med Laura,(apropos 90’er-palliethelvedet, som jeg tager med) så det hele ikke bliver all work(selvom arbejdet ikke ligefrem bliver kedeligt!). Dog har jeg ét problem, der ikke er så lille endda: når jeg skal arbejde backstage er der sort dresscode… HELT SORT! Derfor er jeg allerede godt i gang med at panikke, eftersom det kun er cirka 10% af min garderobe, der består af sort tøj. Og derudover kommer jeg jo til at se helt underlig ud og have det forholdsvist ubehageligt med min påklædning – men det er en udfordring jeg vil tage op! Hvilke planer har I for modeugen, hvis I skal afsted?

So tomorrow I’m headed for the capital city to do fashion week. This FW, I’ve planned everything a little different than the last time: it occurred to me that pretty much all bloggers go to most of the shows, photographs them and blogs about the collections, and I kind of felt like doing something different than everyone else and try something new. I’ve therefore gotten volunteer backstage jobs at Henrik Vibskov, Stine Goya, Vivienne Westwood and Peter Jensen’s shows, where I’ll help out and be a dresser, which I think will help me get an insight to the business and maybe a few new contacts as well. Other than that, I’m invited to one show, the Wood Wood show, which I’m looking forward too a lot. Last but not least I’ll also be working – as a streetstyle photographer for the Danish magazine Soundvenue, which I think will be nice as well.. And you can’t say that it’s foreign land to me! Oh yeah, and then I have a photoshoot and an interview with Soundvenue as well, who will be using me for an article – cool! Therefore I’ve also been packing a couple of good outfits for the photoshoot, which will probably include the things on the photo above.  So I’ll be super busy these next couple of days and I’ll be finishing up the fashion week by going dancing at a couple of FW-parties(hence the 90’s sequin hell that I’ll be bringing), so it won’t be all work(even though the work will be pretty cool as well). I have one huge issue, though: when I’ll be working backstage, I have to wear black.. ALL BLACK! So I’m already panicking like hell, since only 10% of my wardrobe is black. And I’ll be going to be looking all weird and feeling weird as well – but it’s a chanllenge, and I’ll take it! What are your plans for fashion week, if you’re going?