Moschino resort 15: logomani og leg, pop art og punk, Miley Cyrus og Mr. Scott

moschino resortphoto source: style.com

Det skulle jo ske. Jeremy Scott’s resortkollektion for Moschino. Opfølgeren til den famøse McDonalds-/læder og logo-kollektion.. Og jeg elsker det! Siden Scott kom ved roret hos Moschino har jeg glædet mig som et lille barn til hver kollektion, og efter at have set resort 15-kollektionen går jeg og tripper for at se hvad han kan komme op med til den næste kollektion. For én gangs skyld har vi en deisgner, der ikke tager mode så ekstremt seriøst og som egentlig bare ligner én, der bare er ude på sov og ballade.

Jeg har forsøgt mig med at udvælge mine yndlingslooks fra den 57 look-store kollektion.. Pyha, det var en hård proces! Men her er et udsnit af mine yndlings-tiltag i den tossede kollektion:

Jeg er tosset med hvordan Scott har mikset den klassiske bouclé med noget så barnligt som en kort smækbuks, for derefter at gå totalt Miley Cyrus(hvem vil værre en treller på at hun helt sikkert bliver set i et af net-looks’ene før året er omme?) med hele net-outfits med logo-elastikbånd langs kanterne.. Hvilket jeg tilsyneladende er komplet tosset med. Giv mig det pink, lyselilla og sorte sæt, og jeg bliver lykkelig!
Noget, der også har fået mig på krogen, er uden tvivl skjortekjolen med ærmer om taljen(hvordan laver jeg sådan en?!) og net-underskørtet til t-shirt kjolen med det lidt platte/lidt sjove print. Bandana looks’ene pirrer mig også på en måde, jeg ikke helt forstår. Jeg hader det og elsker det samtidigt.. Den der bandana-jakke er da lidt fin, er den ikke?
Sidst, men ikke mindst, har hr. Scott komplet stjålet mit hjerte med de der sodavandsprints. Jeg er forelsket. Logomanien, der er så oppe i tiden, kombineret med en vidunderlig omgang pop art, smækket på en tank-kjole er min version af paradis.. Jeg siger det bare.

Pyyyh, for en kvik gennemgang af, i mine øjne, sæsonens mest geniale resort-kollektion! Hvis I vil se resten af kollektionen og dåne en smule mere, kan I klikke jer ind til den HER! 

 

Hvilke looks er jeres favoritter?