næste projekt: klar til ssssstart

 photo IMG_5502_zpsf0fc793a.jpg
 photo IMG_5507_zpse5cdfbfd.jpg Jeg har af uvisse årsager været komplet betaget af slanger siden jeg var barn. Jeg ønskede mig i årevis at få en kongeboa som kæledyr. Lidt eksotisk og ambitiøst, ja, men når man vil noget, skal man jo helst ville det helt og komplet. Jeg fik aldrig en slange til kæledyr – ikke engang bare en lille en. Så nu tager jeg sagen i egen hånd, med nål, tråd, pailletter, fingernemhed(forhåbentlig) og tålmodighed! Jeg forestiller mig en slange i de klassiske blå, turkis og grønne slange-nuancer, der skal slynge sig omkring på sweateren, ned af ærmerne og med en tszzz-agtig kontrasterende rød tunge. Alt dette skal foregå på en ret fluffy sweater, jeg fandt i Weekday, og som jeg tror vil stå i fantastisk komplimenterende kontrast til det metalliske pailletlook, som slangens skæl kommer til at bestå af. Jeg er spændt på hvordan det bliver at arbejde med pailletter i forhold til det broderi-garn jeg lavede en hummer af i krydssting sidst jeg udfoldede mig kreativt på en sweater.. Men mon ikke det bliver godt? Jeg tror på det – gør I også?


I have, of unknown reasons, been completely and utterly fascinated by snakes ever since I was a kid. For years I wished for a king boa to be my pet. Kind of exotic and a bit ambitious, yes, but when you want something, you should want it fully and completely, and so I did. I never got a snake for a pet – not even a little one. So now I’m doing something about it, grabbing a needle, thread, sequins, dexterity(hopefully) and patience! I imagine a snake in classic blue, turquoise and green snaky colors, to meander all over the sweater, down the sleeves and with a ttsszz-like contrasty red tongue sticking out. All this will be executed on a quite fluffy, white sweater that I found in Weekday, which I think will be a fantastic complimentary contrast to the metallic look of the sequins that will be the scales of my snake. I’m quite excited to find out what working with this sequins will be like in stead of working with the yarn I cross stitched a lobster with the last time I created an animal on a white sweater.. But I’m sure it’ll be good – don’t you?