neglesalon: badebolde og paraplyer

 photo howto-negle3_zps67c1c678.jpg Jeps, igen har neglelakken, maskingtapen og jeg været i gang! Denne gang har jeg fikset noget, der ligner en omgang badebolde eller paraplyer sammen – naturligvis i min foretrukne farve: regnbuen på hvid baggrund! Jeg tror, det er det eneste jeg er kapabel til når det kommer til at vælge negle-farver, for jeg synes det ville være ret fint bare at bruge én farve, men jeg kunne simpelthen ikke vælge. Jer, der følger min instagram, ved også at min søster har lavet samme mønster med pastelfarver på glimmerbaggrund – pænt! Hvad synes I om det? Og hvordan ser jeres negle ud for tiden?

Yep, the nail polish, the masking tape and I got it on recently, again! This time wee decided on something that looks like the nuclear sign or umbrellas – and of course in my fave colour: rainbow on white background! I think it’s the only thing I’m capable of, because I started out thinking that it would be cute with just one colour, but then I just couldn’t decide. Those of you, who follow my instagram, know that my sis did the same pattern with pastels on a glittery background – so pretty! How do you like it? And how are your nails looking atm.?