new in: endnu en

red coat nemesis babe blog marie jensen dark lipstick-3 red coat nemesis babe blog marie jensen dark lipstick-2 red coat nemesis babe blog marie jensen dark lipstick-1I år er det første år i mit liv, hvor jeg har gået i lange frakker. Og nu, hvor jeg er typen, der gerne vil have en i hver farve af stort set alt, jeg ejer, kommer denne nyanskaffelse næppe som en overraskelse. Efter en nylig genbrugsjagt i Aalborg og fandt jeg den mest vidunderlige røde frakke til en slik, som jeg slet ikke kunne lade ligge.

Den har den fineste, slanke søjle-silhouet, når man sætter bælte på den, og siden jeg købte den, har jeg ikke kunnet lade være med at bruge den hver dag og gå og spejle mig i butiksvindurne, mens jeg glæder mig over min skønne, røde frakke.

Hvad synes I om mit fund?

 

SHOP RØDE FRAKKER
[show_shopthepost_widget id=”392866″]
og find fine vintage-frakker på Trendsales her!