new in: fest på fødderne

3921998

Da jeg, i lørdags, afsluttede en arbejdsuge på godt 40 timer og virkelig havde brug for lidt selvforkælelse, kom jeg i tanke om noget. For mange uger siden havde jeg spottet noget glinsende i vinduet til Moss Copenhagen lagersalgs-butikken i Algade i Aalborg og nu, hvor jeg havde arbejdet en masse og endelig var fri, følte jeg at det var tid til en lille belønning. Det var  et par superfine sølv-herresko, jeg havde set, og som jeg ikke længere kunne blive ved med at gå forbi.. Så nu slog jeg til og smed en enkelt hundredemand efter dette sæt snørede fodtøj, som jeg helt sikkert vil komme til at bruge en del!

Jeg tænker at de bliver rigtig fine med et par simple herre-bukser og en printet top eller med en sød blomstret kjole og et par hvide strømper – ih, dem glæder jeg mig til at få i brug! Jeg overvejer at købe et par nye snørebånd i sjove farver for at give dem et endnu mere festligt udtryk – måske pink, blå eller bolsjestribet?

Jeg købte dem forresten i en størrelse større end jeg plejer, da de er lidt små i størrelsen.

Hvad er jeres mest skinnende par sko?

 

SHOP SØLVSKO:
[show_shopthepost_widget id=”142706″]