new in:

Da jeg købte mine vilde støvler i tirsdags, var de ikke det eneste jeg hentede med hjem fra Kræftens Bekæmpelse Igen Genbrugen. Jeg faldt nemlig også over denne virkelig fine frakke. Den er ganske vidst kæmpestor i forhold til mig, men jeg kunne bare ikke lade den hænge. Jae, jeg kom måske til at snuppe den lige foran øjnene på to damer der også havde øjnene på den, men det gælder jo om at være hurtig, når man ser sådan et fund! I kommer til at se den på i morgen, hvor jeg poster mit outfit fra festen i går.

When I bought my new wild boots Tuesday, those boots weren’t the only thing I brought back home from the Kræftens Bekæmpelse Igen charity thrift store. I also found this gorgeous coat. It might be a little big for me, but I just couldn’t let it hang there. Well, I kind of snatched it right in front of two ladies, who also had their eyes on it – you have to be quick and snappy when thrift shopping! You will see me wearing it tomorrow, when I’ll post my party outfit from last night.