new in

I torsdags, da min søster og jeg var omkring Klædeskabet under voret juleindkøb, faldt jeg over denne lækre læderjakke. Den er egentligt til mænd og en str. 52, hvilket er kæmpestort til mig, men den er super lækker! Jakken er i 100% ægte læder og jeg synes at det rå look med alle detaljerne og lynlåsene er virkelig fedt! Jeg forestiller mig den udenover en god strikketrøje og et par sorte nylonstrømper eller til et par højtaljede jeans med en løs, hvid t-shirt eller tanktop og så knaldrød læbestift. Jeg er virkelig glad for at jakken er lidt bomber-agtig og virker ret 80’er – sådan lidt Madonna med leopard-leggings og en motorcykel, var det første jeg tænkte da jeg så den.  Hvad synes I?

Thursday when my sister and I went by Klædeskabet during our Christmas shopping I saw this great leather jacket. It’s really a mens jacket in a size 52 and way too big for me, but I love it anyway! It’s 100% pure leather and I love it’s raw look with all the different details and zippers. I either imagine it with a big knit and black nylons or with high waisted blue jeans and a loose white tee or tanktop and a bright red lipstick. I love that it has the shape of a bomber-jacket which makes it kind of 80’s. The first thing I thought when I saw it was Madonna on a motorbike wearing leopard leggings. What do you think?