new in: 50’s

Photobucket
Photobucket

Husker I DETTE indlæg om det fantastiske 50’er-outfit fra asos? Efter at have skrevet indlægget synes jeg ikke, at jeg kunne tillade mig ikke at anskaffe mig det. Gud, hvor jeg elsker det! Jeg var ikke sikker på størrelsen, da jeg bestilte sættet, men på magisk vis sidder det, som var det malet på mig. Jeg er lykkelig for det sæt. Jeg planlægger at det skal få sin premiere på fredag til min skoles fødselsdagsfest – uh, hvor jeg glæder mig til at vise det frem! Planen er enten sorte pumps eller hvide kilehæle og så en stærk rød læbestift. Jeg satser stort på at komme tilbage med billeder fra på fredag, så I kan se sættet på. Hvad synes I?

Do you remember THIS post about the amazing 50’s outfit from asos? Well, after having written the post, I felt that I couldn’t not buy the clothes. God, I love it! I was quite unsure of the size I bought it in, but in some magical way, it fits like a glove. I am so happy about that outfit! I plan for it to premier this Friday at my school’s birthdayparty – gosh, I look forward to showing it off. My plan is to pair it with black pumps or white wedges and then a bright red lipstick. And I do plan to return with photos from Friday, so you can see the outfit on me. How do you like it?