new in

Photobucket
Photobucket

Efter jeg har fået et par bud på foskellige annoncer på min salgsblog HER bestemte jeg mig for at smutte ud og købe en masse silkepapir til pakke tøjet ind i, når jeg skal sende det til dem, der køber det. Jeg elsker nemlig at lave små fine pakker og pakke ting pænt ind, så dem, der får det bliver lidt ekstra glade, når de får det! Udover silkepapiret, kom jeg også til at købe lidt indpakningspapir – simpelthen fordi det var så sindssygt pænt. Jeg fandt det i Blå Fugl i Urbansgade i Aalborg og hvis jeg ikke havde holdt mig tilbage, havde jg nok kommet hjem med meget mere papir og mange flere fine ting! Jeg er bare så glad for ting, der ser pæne ud, om det så er tøj eller papir eller noget helt tredje. Det er helt åndssvagt! Kender I det?

After having recieved a few bids on some of the clothes on my salesblog HERE, I decided to get some nice silk paper to wrap the clothes in, when I had to mail it to the people, who bought it. I really love making nice little packages and wrapping stuff up nicely, so that the people who recieve it will be a little happier. Other than the silk paper, I bought some really nice gift paper – simply because it was so insanely pretty! I found it in Blå Fugl in Urbansgade in Aalborg, and if I hadn’t stopped myself, I would have come home with a lot more paper and pretty things. I really, REALLY like things that are pretty, be it clothes, paper os something completely different. It’s stupid! Do you know the feeling?