new in: assymetrisk halvfemserfund

I tirsdags efter min AT-årsprøve tog Martine og jeg ud efter en kop kaffe/sandwich og gik derefter lidt rundt i byen og kom forbi blå kors genbrug hvor martine fandt denne fantastiske kjole som hun ikke selv ville have, så jeg gik i prøverummet og til trods for at den er et par størrelser for stor, kunne jeg ikke holde mig fra den!
Nu skal den bare sys in så den passer mig og så tror jeg helt sikkert at den vil se dejlig ud med mine nye hvide plateau sko fra nelly til klassens sommerfest næste fredag!
After my exam Tuesday, Martine and I walked around the town and went by the Blue Cross thrift store near my bus stop and found this gorgeous dress that I tried on and decided – despite the fact that it’s a couple of sized too big – that I’d buy it. Now I just need to take it in a bit and I bet it’ll look great with my new white platforms at the class summer party next Friday!