new in: biblen

 photo iphonecover1_zpsed4aba33.jpg photo iphonecover2_zpsef40a2bc.jpg

Jeg har længe gået uden et ordentligt cover til at beskytte min telefon, fordi jeg har haft det ualmindeligt svært ved at vælge ét, som jeg ikke ville blive træt af på et tidspunkt. På samme tid har jeg været ret så bekymret for at komme til at tabe min telefon og smadre den, så coveret skulle også helst være et, der kunne dække min telefon godt ind. For nyligt gik jeg så på jagt på eBay og fandt det perfekte cover – en lille, læderindbundet bog, eller biblen, som jeg kalder den. Jeg synes det er sådan en fin idé at have min telefon i en bog, så jeg rigtig kan gå og se vis ud hele tiden, selvom jeg måske bare instagrammer! Dog, apropos instagram, har min fine bibel intet kamera-hul, så jeg må skubbe telefonen lidt op hver gang jeg skal tage billeder, men mon ikke jeg klarer den? Jeg er i hvert fald tilfreds med fra nu af at kunne se lidt religiøs og klog ud, hver gang jeg hiver min telefon frem – og så er der også kortholdere og andre lommer i biblen, så man stort det kun behøver at have den med, når man skal ad af døren – smart! Jeg fandt den forresten HER. Hvordan ser jeres telefon-covers ud – hvis I altså har et?

For a long time, I’ve been without a good cover for my phone, because it’s been incredibly hard for me to find just one, that I wouldn’t tire of eventually. At the same time , I’ve been worried about dropping my phone and smashing it into pieces, so I’ve also wanted a cover that protected every breakable bit of my phone. Recently I went hunting for a cover on eBay and I found the perfect one – a little, leather bound book, or the bible, as I call it. I think it’s a great idea to have my phone inside of a book, so that I can walk around looking just a bit wiser, when I’m actually just instagramming! Oh, talking about instagram, my bible doesn’t have a camera hole, though, so I have to push up my phone a bit, everytime I have to take a picture, but luckily that doesn’t bother me too much. I am super content with now being able to look all wise and religious, whenrever I pull out my phone – and then there’s cardholders and little pockets inside of it aswell, so that I pretty much just need to bring my bible with me when I leave the house – cool! I found it HERE, by the way. How do your phone cover look – if you have one, that is?