new in: bløde flæser

PhotobucketPhotobucket

I fredags var jeg, efter skole, smuttet til lagersalg med 70% hos Stylepaste i Volden i Aarhus (som både Pernille, Sidsel og Lasse og jeg havde tippet om på vores facebooksider), hvor jeg havde besluttet mig for at jeg skulle give mig selv en lille gave. Jeg bor nemlig hos mine forældre i december og har derfor ingen udgifter til husleje eller madbudget(juhu), så nu skulle jeg juleforkæles! Jeg prøvede et par ting, blandt andet en mintgrøn Acne-kjole og denne lækre sweaterkjole fra Tsumori Chisato. Jeg endte med kun at tage sweaterkjolen med hjem og hvor er jeg blevet glad for den – den er nok det bedste og blødeste jeg ejer pt. og jeg har ikke haft andet end den på siden jeg købte den. På samme tid har jeg også givet mig selv en god udfordring – den er jo kun hvid og sort! Jeg har dog allerede et godt outfit i hovedet til at peppe sweateren lidt op, så jeg ikke går og bliver helt farveløs. Hvad synes I om den – er den ikke skøn?

Friday, after school, I stopped by a 70% sale at Stylepaste in Volden in Aarhus (which both Pernille, Sidsel og Lasse and I tipped about on our facebookpages), where I’d decided to spoil myself a bit. I’m staying at my parents’ this December which means no rent and no food budget(yay!), so now I could give myself an early Christmas present! I tried on a couple of things, amongst a minty green Acene dress and this sweater dress from Tsumori Chisato. I ended up only getting the sweaterdress and I just love it – it’s probably the softest and best thing I own right now and I haven’t worn anything else but this sweater ever since I bought it. I’ve also given my self a challenge, though – I mean, it’s just black and white! But I do have a good outfit in mind to pep up the sweater, so I won’t get all colourless. How do you like it – isn’t it dashing?