new in: crop to the top

PhotobucketPhotobucket

For nylig har jeg gjort noget usædvanligt: jeg har gjort et highstreet-køb! Jeps, i sidste uge slog jeg et smut ind omkring Monki, hvor jeg fandt denne fuldstændig uimodståelige sølv-croptop. Og ja.. jeg ejede jo indgen sølv-croptop før, så jeg blev nødt til at tage den med hjem! Jeg er endnu ikke sikker på hvordan den vil komme i brug, nu når det også er ved at blive vinter, men jeg forestiller mig at den vil være perfekt til en bytur i selskab med højtaljede pink eller gule bukser og sorte læber! Et andet croppet køb jeg gjorde for nylig var lidt mere typisk mig – nemlig et genbrugskøb. Jeg fandt denne skønne, lyserøde rullekrave (som ogsa har lidt glimmer strikket ind i stoffet, juhu!), som jeg så klippede bunden af, for at gøre den mere 90’er-lækker. Mh, jeg elsker det og kommer helt sikkert til at bruge den en del her i vinteren med et par sorte jeans og mine 90’er spicegirls-støvler. Mums, mums, mums! Hvad siger I til mine croppede køb?

Recently I did something unusual: I bought something in a high street store! Yep, last week I swung by Monki, where I found this amazingly irresistable silver crop top. And, well.. I didn’t own any silver crop top before, so I kinda had to take it home! I’m not yet sure how to use it now that it’s getting colder, but I imagine that it would be great for a night out on the town, accompanied by pink or yellow highwaisted pants and black lips! I also bought an other cropped thing, that was a bit more alike me – a sweater from a thrift store. I found this gorgeous pink turtleneck(which also has a bit of glitter knitted into the fabric) which I cropped to make it more 90’s. Mh, I love it and I’m surely going to be using this sweater a lot with a pair of black jeans and my 90’s spicegirls boots. Yum, yum, yum! How do you like these new, cropped goodies?