new in: de sidste loppemarkedskøb

Photobucket
Photobucket
Photobucket
loppen

Her er de sidste ting jeg fik med fra loppemarkedet sidste søndag. Begge er ting, jeg er super glad for – den første ting, pungen, er virkelig super, fordi den er lille, men på samme tidspunkt har plads til alt, jeg har brug for at den har plads til: penge, kort, visitkort, billeder, ja, alt! Derudover er den virkelig, virkelig fin og erstatter min gamle, meget større og lidt grimme pung perfekt! Jeg fik også købt et fint ark med en påklædningsdukke, som nu hænger over min tøj-gren. Siden jeg var lille har jeg været super glad for påklædningsdukker og haft mang fine ark til at hænge på væggene – næ nej, om jeg har nænnet at klippe i dem, de pynter bedre oppe på væggen! Dog er de gamle ark på mystisk vis forsvundet, så jeg var ret glad da jeg fandt dette fine ark. Jeg tror jeg må på jagt efter flere påklædningsdukke-ark. Er det ikke nogle fine ting, jeg fandt?

Here are the last of my buys from the flea market last Sunday. I am quite fond of both things – the first thing, the wallet, is amazing, since it’s small but still can hold everythin I need it to hold: money, cards, businesscards, photos, everything! It’s also just very pretty and it replaces my older, slightly larger and uglier wallet perfectly! I also bought a sheet with a paperdoll on it, which now hangs on the wall abovy me clothes branch. When I was a kid I loved paperdoll sheets and I’ve had a lot of them on my walls thorugh time – I didn’t have the herat to cut them out, they look so much better on the walls! My old sheets have, though, disappeared in a mysterious way, so I was very happy to find this one. I think I should go hunting for some more paperdoll sheets. Aren’t my buys nice?