new in: det der print stopper aldrig

 photo badesragtprint_zps523501db.jpg photo groslashnskjortekjolenemesisbabe_zps9ff6f948.jpg photo shortsprint_zpsf9061fbd.jpg

Da jeg var i Stockholm, kunne jeg naturligvis ikke dy mig for lige at tjekke hvilke second hand butikker jeg kunne finde, og mon ikke jeg liiiige kom omkring Beyond Retro? Jo, jo, og der gjorde jeg nogle utrolige 90’erkøb, nemlig badedragten og shortsene som I ser herover(jo, det der med at shoppe efter vejret er jo lige mig). Jeg har taget begge dele med på modeuge-tur sammen med en ny skjortekjole, som jeg fandt i Det Gyldne Dådyr i Aalborg lige før jeg tog afsted til London, og som jeg virkelig går i spåner over.. hvor er den bare pæææææn! Hvad synes I om mine fine køb – og billederne af dem?

When I was in Stockholm, I of course couldn’t help but check out which second hand stores were in my area, so I miiight have gone to give out some money at Beyond Retro.. Yep, I did some quite spectacutar 90’s printed purchases, namely the bathing suit and the shorts which you see above here(yep, shopping according to season is just my thing). I brought both things on my fashion week trip along with a gorgeous shirt dress that I bought in Aalborg right before leaving.. And, oh my, how pretty is that? How do you like my new buys and the photos of them?