new in: DIY scrunchies

Photobucket
Photobucket

Her i solskinsvejret har jeg hygget mig lidt med noget syning på terrassen. Min søster og jeg har nemlig for nyligt været ude og købe stof og elastikker, så vi kunne sy vores egne scrunchies. Det er egentlig meget simpelt og scrunchies’ne er en fin og sød måde at peppe outfits op med og derudover er 80’er/90’er-looket de giver jo intet minus, heller! Jeg tror i hvert fald jeg skal ud og se om jeg kan finde flere mønstrede stykker stof, som jeg kan sy scrunchies af. Hvad synes I om dem?

Lately I’ve been sitting in the sun sewing a bit. My sister and I have recently gone out to buy fabric and hairbands, so we could sew our own scrunchies. It’s quite a simple procet and the scrunchies are a nice and cute way to make an outfit more fun. And the 80’s/90’s feel the scrunchies bring to a look is no bad thing either! I think I’m am going to go fabric hunting again to find more interesting printed fabrics that can make great scrunchies. How do you like them?