new in: en savnet ven

 photo IMG_1839_zps5ca00c16.jpg photo IMG_1827_zpsee04e95c.jpg

Endelig. ENDELIG har jeg fået anskaffet mig et par sandaler. For at være ærlig, har jeg ikke ejet en ordentlig sandal i omkring 2-3 år fordi jeg simpelthen er for kræsen.. Men i sidste uge blev mim søster og jeg enige om, at man ikke kan gå sandalløs om sommeren og udnyttede udsalget hos Zara, hvor jeg fandt disse fantastiske sandaler med læderstropper. Ikke kun er de ualmindeligt seje, men de er også ret så behagelige og lette at bære. Tilfreds? Det tror jeg nok! Endelig har jeg en måde, hvorpå jeg både kan se smart ud i sommervarmen og ikke koge fuldstændigt over syd for anklerne. Har I også svært ved at finde den perfekte sandal eller har I lettere ved at hitte det stroppede fodtøj?

Finally. FINALLY I found a pair of sandals. To be honest, I haven’t owned a good sandal for 2-3 years now, since I’m just too picky.. But last week my sister and I agreed that one can’t be sandalless in this heat and we wnet through the sale at Zara’s, where I found these gorgeous leather strap sandals. Not only are they incredibly cool, but they’re also pretty comfy and easy to wear. Content? I think so! Finaly I have something that will make me look cool in the sommer and keep me from boiling over south of  my ankles. Do you also have a hard time findeing the perfect sandal or are you at ease when it comes to finding that strappy footwear?