new in: en tvistet trend

 photo newinnemesisbabedungareedressdressbluesuede2_zpse729b404.jpg photo newinnemesisbabedungareedressdressbluesuede3_zps54d50803.jpg photo e7d16c86-0dce-4036-bedb-1cf7a41e056c_zps3f832c6c.jpg

For nogle uger siden kom en kammerat fra mit fransk-hold hen til mig og sagde at hun havde fundet den fineste, lyseblå ruskinds-spencerkjole, som hun ikke kunne passe – derfor var jeg så heldig at få fingrene i den og hvor er jeg altså glad for den. Der er jo en ny trend på vej med smækbukser(eller dungarees) og nu, hvor jeg sjældent er den store trendfølger, synes jeg det er et lidt fint, sjovt og ikke mindst nostalgisk tvist på trenden. Derudover synes jeg virkelig også bare den er fin – især trykknapperne bagpå stropperne kan jeg rigtig godt lide, især eftersom de “efterligner” knapperne bagpå selve kjolen. Derudover er jeg glad for at den er så dyb bagpå ryggen og jeg går og forestiller mig den sammen med min holografiske croptop fra Monki, som jeg har glædet mig sådan til at kunne bruge når graderne stiger. Jeg tænker at bruge de to ting sammen med min matte, pink MAC-læbestift “candy yum-yum”, en orange scrunchie, et par hvide strømper og mine sorte laksko – ih så fint! Kom nu, sommer, så jeg kan se smart ud! Hvad synes I om den?

Some weeks ago one of my French-classmates told me that she had found the nicest, light blue suede dungaree dress, but it didn’t fit her – so I was lucky enough to get my hands on it and I’m loving it already. There is a new dungaree trend coming and since I’m not too much of a trend follower, I like how this dress puts a cute, fun and not at least nostalgic twist on the trend. Furthermore I just really like it – especially the pushbuttons on the back of the straps, espcially since they mimic the pushbuttons on the dress itself. I also think that the low bask is great and I imagine wearing it with my holographic crop top from Monki, that I’ve been waiting to use for when the weatehr gets warmer. I imagine wearing it with my matte, pink MAC lipstick “candy yum-yum”, an orange scunchie, a pair of white socks and my black patent leather brogues – amazing! Summer, you better get here fast, so that I can start wearing this! How do you like it?