new in: en udfordring

PhotobucketPhotobucketDa jeg, lige før modeugen i KBH, var til presse-event hos Pieces for at se deres nye sko-kollektion, var de så søde at love at sende mig et par sko. Joo, helt gratis du! Dette er nok en af mine første bloggergaver og jeg er så tosset over at nogen vil give mig noget gratis, men jeg skal jo ikke klage! De sko jeg fik tilsendt var disse lækre ridestøvle-agtige sko med en fantastisk læderduft, som jeg egentlig finder ret så seje, men som jeg aldrig selv givet mig i kast med at købe. Jeg har nok aldrig set dem som noget, der ville falde i hak med min stil.. Men det skal jo ikke betyde at jeg ikke får dem brugt – jeg ser det som en styling-udfordring! Hvordan hulan kan jeg få dem brugt og stadig vedholde min egen stil? Stay tuned, det skal nok blive spændende! Hvad synes I om dem – og hvordan ville I style dem?

When I, right before fashion week in Copenhagen, dropped by the Pieces press event to see their new shoe collection, I was nicely asked o put down my address on a piece of paper so that they could mail me a pair of shoes. Yep, a free pair of shoes! This is one of my first blogger gifts of that kind and I just can’t believe that people want to give me things for free.. but who am I to complain? I had these gorgeous riding-boot like shoes with the most amazing leather scent sent to me. I actually find this kind of shoe to be pretty cool, but I never got a pair myself. I guess that I have never seen them as a thing that would fit into my style.. But that doesn’t mean that I won’t use them – I see this as a styling challenge! How am I going to use these boots while still sticking to my own style? Stay tuned, it’s going to get exciting! How do you like the shoes – and how would you style them?