new in: et dobbelt kup

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

I sidtse uge svingede jeg forbi Det Gyldne Dådyr efter en skriftlig eksamen – og gud ske tak og lov for det! Det var nemlig samme dag, der var “Day and Night” i Aalborg, hvilket betyder at butikkerne havde åbent tl sent ud på aftenen og ikke mindst havde tossede rabatter. En af hvilke, jeg selv fik at opleve. Da jeg stod og kiggede på den fantastiske mønstrede buksedragt, der oprindeligt skulle koste 100kr, blev jeg fortalt at alt i den kasse, hvor jeg fandt den, kostede 50kr for to ting. 50KR FOR TO TING?! Jeps! Og så forbavset som jeg var, var jeg også lykkelig og rendte ind i prøverummet med disse to skønheder – senere kom de ned i posen og er nu faste beboere i mit klædeskab. What a lovestory! Jeg elsker virkelig bare at kunne hoppe i ét stykke tøj og så være fuldt påklædt. Den lyserøde dragt er oprindeligt også med lange ærmer og bukseben, men jeg planlægger at klippe benene af til shorts og folde dem op. Åh, hvor sommerligt. Nu glæder jeg mig bare til at vejret byder op til at jeg hopper i dragterne! Hvad synes I om dem?  ps. denne lovestory om rabatter i Det Gyldne Dådyr stopper ikke her – vent bare til det næste new in-indlæg!

Last week I went by Det Gyldne Dådyr after a written exam – and thank god I did that! It was the day of the “day and night”-arrangement in Aalborg, where all the shops are open untill late in the evening and have crazy discounts. One of which I got to experience myself. When looking through a box of jumpsuits that originally cost 100DKK I was told that I could get two for 50DKK. TWO JMPSUITS FOR 50DKK?! Oh yes! I was so surprised and blissfull at the same time and I ran into the fitting room to try them on. Later they went into a bag and are now permanently living in my closet. What a lovestory! I really love being able to get fully dressed after putting only one item on. The pink suit is originally long sleeved and have long legged “trousers” but I am going to cut them off to make it a “shorts”-jumpsuit and then fold them up. How summery! So now I’m just waiting for the weather to change so that my two new darlings and I can take a stroll or two in the sunshine! What do you think of them? ps. the lovestory about discounts in Det Gyldne Dådyr doesn’t end here – stay tuned for the next new in-post!