new in: et tip om make-up

 photo IMG_4669_zps4996081b.jpg photo IMG_4659_zpsfd6dd15d.jpg photo IMG_4671_zps257c1e98.jpgSidst min søster var ude at rejse, kom hun hjem med diverse neglelakker, læbestifter og andre sminke-godter fra make-upmærket KIKO. Priserne var nemlig billige og kvaliteten overraskende god, så da jeg i går kom forbi en KIKO-butik her i Milano, måtte jeg lige smutte ind omkring. Eftersom jeg har mistet mine “morange”- og “pink nouveau”-læbestifter fra MAC, måtte jeg snuppe den orange og lyserøde læbestift, da jeg fandt dem. Derudover tænkte jeg at det ville være meget praktisk at have en læbestift i både sort og nude, I ved, lige for en sikkerheds skyld. Derudover fik jeg endelig fingrene i den der super smarte neglelaks-fjernerbøtte. Alt i alt kom jeg af med 23euro, altså lige omkring de 150kr, hvilket jo er en enormt lækker pris, så jeg synes lige jeg måtte tippe jer om KIKO, så I, hvis I kommer forbi butikken, når I er ude at rejse, får en masse lækker make-up med hjem! Hvad synes I om mine nye køb?

The last time my sister was on vacation, she took home with her a bunch of lipsticks, nail polishes and other make-ip goodies from KIKO. The prices were cheap and the quality surprisingly good, so when I came by a KIKO-store in Milan yesterday, I had to go in. Since I lost my “morange” and “pink nouveau” lipsticks from MAC, I went for the pale pink and the orange lipsticks. I also thought that it would be practical to get lipsticks in black and nude as well, you know, for safety reasons. Furthermore I finally got my hands on one of those great nail polish remover-cans. All in all, I left 23euros in the store for taking these things home, which is an extremely great price, so I had to tip you about KIKO so that, if you find a store on your way while traveling, you’ll come home with lots of great make-up! How do you like my new buys?