new in: eye eye

 photo illustratedpeoplenemesisbabeeyeskirttop2_zps4fb2701d.jpg photo illustratedpeoplenemesisbabeeyeskirttop1_zps7493da10.jpg

Netop den dag, Pernille udgav dette indlæg om Illustrated Peoples tøj for Topshop, gjorde jeg noget spontant. Generelt shopper jeg ikke særlig meget – og især ikke hvis jeg skal betale mere end 50kr for ét stykke tøj – men dén dag skulle tingene ændre sig. Jeg kunne simpelthen ikke stå for dette fantastiske sæt med øje-printede crop top- og nederdelssæt fra netop Illustrated People, og jeg slog til! For nylig kom det så med posten og nu kan jeg slet ikke vente til graderne overstiger de 20, så jeg kan rende rundt i dette sæt, et par farverige sneakers og en smart kasket – jæs, jeg er totalt in på skater-girl looket! Dog ville jeg sagtens også kune finde på at hoppe i toppen sammen med et par pink bukser eller nederdelen sammen med en bikinitop – det er så mange muligheder! Hvad synes I om det?

The exact day that Pernille posted this post on Illustrated People’s clothes for Topshop, I did something out of the ordinary. Generally, I don’t shop much – and especially not if I have to pay more than 50DKK for one piece of clothing – but that day, things were about to change. I just couldn’t help but having to get my hands on this amazing to piece set with the eye print crop top and skirt from Illustrated People, so I did it! Recently I got it in the mail and now I just can’t wait for the temperature to rise even higher, so that I can run around in this set, a pair of colourful sneakers and a cool cap – yes, I’ll totally be going for the skater girl look! I would, though, also wear the top with a pair of pink pants or the skirt with a bikini top – there are so many opportunities! How do you like it?