new in: fødselsdags-udgaven

 photo foslashds-1_zps9bf53823.jpg photo foslashds-2_zpsd1178de5.jpgNu hvor jeg rykkede en tak op ad aldersstigen i lørdags, er det på sin plads at vise jer hvilke materielle goder min fødselsdag bragte mig. På min ønskeliste stod cremer, ansigtsmasker og en læbestift fra Clinique, hvilke min søster og mine forældre var så søde at opfylde. Læbestiftfarven får I nok snart at se, da det længe har været min yndlingsfarve, så da min gamle læbestift i farven “Spanish Rose” forsvandt, var det jo oplagt at ønske sig den. Af mine søde veninder fik jeg blandt andet en fin Essie-neglelak i farven “Fashion Playground”, et skønt billede af en lille bedende pige, Alkymisten, blomster, en Oh Land-cd, lakridsmandler og påskeæg. Af mig selv(for man skal jo give sig selv gaver) fik jeg en Studio Finish-pudder fra MAC, da jeg var komplet løbet tør for pudder for et par uger siden. Alt i alt, skønne gaver, der kun tilføjede til min fantastiske fødselsdag. Hvad går I og ønsker jer?